Ha unod már, hogy ugyanazt a néhány ételt főzöd nap mint nap és órákat töltesz el az élelmiszerboltokban akkor próbáld ki a gondosan összeállított receptcsomagjainkat!

Csapatunk a világ összes tájáról gyűjtött össze recepteket, amelyek nemcsak hogy különlegesek, de elkészítésük is pofon egyszerű. Válogatás közben mindenkire gondoltunk, hogy megtalálja a számára megfelelőt.

A dobozban a választott receptek hozzávalóit találod, amelyből 2 vagy 4 adagot tudsz elkészíteni. Neked csak annyi a dolgod, hogy a csomagban lévő receptkártya alapján főzz egy finomat és érezd jól magad!

Előfordult már veled, hogy megvettél egy fűszert egy recepthez és azt soha többé nem használtad? Ha velünk főzöl akkor nem kell a pazarlástól félned! Pontosan annyi alapanyagot küldünk, amennyi a recept elkészítéséhez szükséges, ezzel is megóvva a környezetet és a pénztárcádat. Továbbá, fontosnak tartottuk, hogy a hozzávalók becsomagolásához olyan anyagokat válasszunk, amelyek újrahasznosíthatóak, így segítve a zöldebb jövőt!

Nincs kiszállítási díj.

Debrecen táblán belül bárhova, továbbá Józsára és Pallagra.

Az adott recepthez szükséges friss, nyers alapanyagokat 2 vagy 4 főre kiadagolva. Továbbá, egy receptkártyát is küldünk a hozzávalók mennyiségéről és az elkészítés lépéseiről.

A só, bors, és az étolaj általában minden háztartásban megtalálható, illetve az előbbi kettőt mindenki ízlése szerint használja, ezért ezeket nem szállítjuk ki.

Mivel az alapanyagokat frissen csomagoljuk, illetve a rövid szavatosságú termékeket vákuumcsomagolásban szállítjuk ki, ha megfelelő helyen és hőmérsékelten vannak tárolva, akkor 3-4 napig felhasználhatóak. A pontos lejárati idő megtalálható minden alapanyag csomagolásán.

A vákuumcsomagolt hozzávalókat, illetve a tejtermékeket hűtőben, a mirelit zöldségeket fagyasztóban, a zöldségeket, gyümölcsöket, szárazárukat, fűszereket és szószókat hűvös, száraz helyen, napfénytől védve kell tárolni.

Természetesen érdemes, hiszen több receptcsomag esetén kedvezményt biztosítunk. A szavatosság miatt viszont ajánljuk figyelembe venni, hogy a felhasználhatósági idő 3-4 nap.

A receptcsomagokat idősávosan szállítjuk ki a hét 3 napján:

  • Kedden 10:00 és 19:00 között
  • Csütörtökön 10:00 és 19:00 között
  • Szombaton 10:00 és 19:00 között

 Mivel minden alapanyagot frissen csomagolunk, ezért a rendelést legkésőbb a kiszállítást megelőző napon szükséges leadni.

Ha módosítani szeretnéd a rendelésedet, kérlek, küldj nekünk emailt a madebymekitchen@gmail.com-ra és egy órán belül válaszolni fogunk neked. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kiszállítás napján már nem tudjuk módosítani és törölni a rendelésedet.

Kizárólag bankkártyás fizetést fogadunk el a weboldalunkon keresztül.

Csapatunk dolgozik azon, hogy hamarosan a SZÉP kártyás fizetés is elérhető legyen.

Keress bennünket telefonon hétköznap 9:00 és 19:00 között.

Telefonszám:
+36 30 468 9286

E-mail:
madebymekitchen@gmail.com